CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tarlós avat, a kurucok toboroznak Csepelen, de hova lett Németh Szilárd? Hátat fordít a csepelieknek?

2013. augusztus 16. 05:59 - csú

Németh Szilárd konyec.PNGHónapok óta hirdetik a csepeli fideszes városvezetők szócsövében az augusztus 20-i Szent István-ünnep programját. Lesz abban minden: Tarlós István főpolgármester szoborkompozíciót avat, kurucokat toboroznak, sólymokat röptetnek, felcsendülnek az István, a király dallamai…Mindjárt mi is közzé tesszük, a Daru-dombi látványosságok tárházát, de előtte kérdezünk. Tessék mondani: hova lett a programból Németh, a Szilárd, Csepel jelenlegi polgármestere? A szócső róla említést sem tesz. Csak nem a csepeliek elől menekül valamelyik másik helyszínre szónokolni mint korábban? Bízunk benne, hogy hamarosan választ kapunk ezekre a kérdésekre. Addig is bemutatjuk, hogy mit hagy ki Szilárd, a polgármester, ha hátat fordít Csepelnek, és nem megy augusztus 20-án a csepeli Daru-dombra:

Önkoris program.PNG

A program forrása: csepel.hu

Fotó: csepel.hu

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr695462387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Báthory Ödönke 2013.08.20. 13:50:22

Hol lenne? Védi a rezsicsökkentést.

stüncike 2013.08.20. 15:24:41

Szerintem talán nem vállalja Tarlós előtt, hogy közutálatnak örvend a saját kerületében. Szégyen lenne, ha megdobálnák paradicsommal, vagy tojással, esetleg néhány keresetlen szó is elhangozna, miközben a főtrafikos palcsótomi nyikorogna. Az is lehet, hogy aktivan dolgozik az utcájában, Sáska utca, hogy minél előbb elkészüljön.
süti beállítások módosítása