CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Palcsó-trafik nem vész el csak elköltözik, de a tüntetőket tovább zaklatja Csepel fura ura

2013. szeptember 18. 11:07 - csú

Borka-tüntetés-Ferivel.PNGMegnyugtató hírt kaptunk Palcsó Tamás egyik csepeli trafikjának bezárásáról. A hír igaz, de igazából nem ez a jó hír. A Fidesz csepeli irodája mellett megnyílt Palcsó féle nemzeti dohánybolt, bár bezárt, de miként a hír24 írja, az üzlet valójában elköltözött.

Horváth Gyuszi táblával.PNGAz internetes portál egyelőre nem tudta kideríteni, hogy hol nyílik meg az újabb Palcsó trafik, de mi tudunk várni.

Velünk ellentétben Németh Szilárd csepeli polgármester türelmetlen.

A trafikbotrány ellen tüntető DK-s szimpatizánsokat vegzáltatja a közterület-felügyelőkkel és a jobb sorsra érdemes csepeli rendőrökkel.

Borka-Szász Tamás, a Demokratikus Koalíció (DK) helyi elnöke sajtótájékoztatón fejezte ki szolidaritását a megfenyegetett tüntetőkkel:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr185521973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása