CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Üzenet ma estére az Orbán Viktor utasítására váró csepeli fideszeseknek

2013. szeptember 20. 17:26 - csú

Felkiált-jel-kicsi_6.jpgAz Együtt 2014-PM pártszövetség közleménye

Érdeklődve olvastuk a csepel.info bejegyzését arról, hogy a ma esti rezsicsökkentős lakossági fórumon számítani lehet az E14-PM pártszövetség botránykeltésére.

Szeretnénk megnyugtatni a közvéleményt, illetve az aggódó szervezőket, hogy tagjaink nem fogják megzavarni a rendezvényt, bár az vitatható, hogy a rezsicsökkentés álságosságát és visszásságait bemutató transzparenseink feltartása botránykeltésnek minősül-e vagy csak egyszerű ismeretterjesztésnek.

Csalódást kell továbbá okoznunk a cikk szerzőjének, ugyanis a mi pártjaink demokratikus alapokon működnek, nem úgy, mint a kormánypárt esetében, ahol Orbán Viktor döntése nélkül gyakorlatilag még a cipőfűzőjüket sem tudják bekötni. Így nekünk nincs szükségünk arra, hogy vezetőink utasítást adjanak minden egyes akcióhoz, tagjaink és aktivistáink saját kreativitásuk segítségével is képesek ezek megvalósítására.

Ezúton megragadnánk az alkalmat arra, hogy nyilvánosan feltegyük azt a kérdést, hogy az említett fórum a Fidesz szervezésében és költségén valósul-e meg - ahogyan azt korábban Nyitrai Zsolt nyilatkozta - vagy ennek költségeit Csepel Önkormányzata állja-e?

Együtt 2014- PM pártszövetség csepeli és soroksári szervezete

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr725526094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stüncike 2013.09.22. 17:00:04

BOGDÁN SINA NÉVRE ÉRKEZETT MEGHÍVÓ A TÁRSASHÁZUNKBA A REZSICSÖKKENTÉS MEGVÉDÉSÉRE meghívó érkezett egy nemlétező személynek. KI A SZARTÓL KELL MEGVÉDENI????? TALÁN IGAZSÁGOS REZSICSÖKKENTÉS KELLENE. A GYEREKEK UTÁN MIÉRT EGYFORMA CSALÁDIPÓTLÉK JÁR?????? Miért kell a szegényeknek megfizetni a gazdagok több száz nm-es házának villannyal való fütését, vagy gázzal, a szaunáikat uszómedencéket stb. szarházi kormány szarházi igazságtalan rendeletekkel. ELSŐK KÖZÖTT KERÜLTÜNK IDE. SOHA NEM LAKOTT ILYEN NEVŰ /NÉV SINCS ILYEN A NAPTÁRBA/ AZT TUDNÁM HONNAN VETTÉK A NEVET, MIÉRT POCSÉKOLJÁK FELESLEGESEN AZ EMBEREK PÉNZÉT. jA ÉS EGYÁLTALÁN MIÉRT BOHÓCKODNAK NÉMETH ÉS ORBÁN. NEM UNJÁK MÉG???? NEVETSÉGESEK.
süti beállítások módosítása