CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borka-Szász Tamás a DK országos elnökségének tagja lehet

2013. október 03. 05:55 - csú

Borka-Szás Tamás.facebookon.PNGCsepel közéletének ismert résztvevője Borka-Szász Tamás. Facebook oldalán a következőket olvashatjuk:

Kedves DK tagok, pártoló tagok, szimpatizánsok!

Az október 12-i DK kongresszuson - hála nagyszámú ajánlásotoknak - egyike vagyok a tagjelölteknek a párt országos elnökségébe.
Nagyon köszönöm a jelöléseket, egyben kérem megtisztelő támogatásotokat a tisztújító szavazáson!

Az alábbiakban változtatás nélkül mellékelem a jelölő bizottságnak elküldött rövid bemutatkozó anyagomat:

"BORKA-SZÁSZ TAMÁS vagyok, 40 éves, három gyermek édesapja. Közgazdasági diplomákkal rendelkezem és évek óta közbeszerzési szakértőként dolgozom.

A Demokratikus Koalíció alapító tagja voltam, jelenleg a DK Csepel-Soroksári szervezete helyi elnöke vagyok. 2006 óta önkormányzati képviselője vagyok Budapest XXI. kerület Csepel szabótelepi városrészének. 2010-ben az önkormányzati választáson a baloldalon egyedüliként egyéniben újraválasztottak, 2011 ősze óta a Demokratikus Koalíció képviselőjeként dolgozom a csepeli közéletben.

Az elmúlt időszakban a kampánystáb vezetőjeként irányíthattam a DK eredményes időközi választási szerepléseit Pácinban, Vámosszabadiban, Pusztaszabolcson, Szigetszentmiklóson és Vácott.

Büszkén vállalom baloldaliságomat. Hiszem, hogy az őszinte szolidaritás, az esélyegyenlőség biztosítása, a rászorulók minden eszközzel történő támogatása továbbra is fontos az emberek többsége számára. Meggyőződéses baloldaliként vallom: együttérzéssel mindenkivel szót lehet érteni és valamilyen formában mindig lehet segíteni.

A Demokratikus Koalíció politikusaként mindent el fogok követni, hogy a pártunk által képviselt eszme és politika képviseltesse magát a következő országgyűlésben. A DK az Orbán-rendszer legkövetkezetesebb, megalkuvás nélküli ellenzéke - nélkülünk nincs összefogás és nincs kormányváltás! Ebből semmilyen körülmények között nem lehet engedni."

Forrás: BSZT facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr685548436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása