CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Derűvel a ború ellen: Orbán, INA, bátorság, Gugyerák és a becsület

2013. október 06. 04:44 - csú

Mosolygós-2_2.jpgA betiltott Magyar Gárda nevű félkatonai szervezet állítólag a jól hangzó név miatt tartotta avató ünnepségét az akasztói stadionban.

Hajléktalan ismerősöm nem talál semmi kivetni valót abban, hogy Mészáros Lőrinc, Felcsút teljhatalmú ura a Gellért-hegyen luxuslakást vásárolt, majd abba Orbán Viktor fiát beköltöztette. Magyarország jobban teljesít!

Csányi Sándor OTP vezér szerint a parlamentben vannak úriemberek is. Állítását azzal látja bizonyítottnak, hogy az OTP-nél eladósodott képviselőknek mindössze a 75%-a élt az általa megszavazott, állami pénzből is támogatott végtörlesztéssel.

A nemzetközi elfogatóparancs hallatán a MOL vezérigazgatójának INA-ba szállt a bátorsága. Nem mer külföldre menni, de Magyarországon biztonságban van.

A magyar kormány azt tanácsolja a MOL-nak, hogy adja el a horvát energiavállalat fondorlattal szerzett tulajdonrészét. Ezt hallva Bakáts Tibor Settenkedő visszavitte az áruházba a korábban általa eltulajdonított rúd téliszalámit. „Becsület is van a világon, meg figyeltek is"- mondotta egykoron Gugyerák Lalyos, ly-nal leginkább.

Nagy Gyula

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr35552109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása