CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Podolák Sándor: Kedves Tamás, valószínűleg nem ez a módja annak , hogy erősödjön az ellenzéki összefogás!!

2013. október 20. 05:05 - csú

Gondolkodó-v_8.jpgMostanában egyre többet hallok az ellenzéki összefogás szükségességéről ! Teljesen egyetértek vele , hisz minden józan gondolkodású ember látja , hogy jelen pillanatban olyan erős a Fidesz, hogy egyetlen politikai csoportosulás sem képes a következő választáson legyőzni ! Az ellenzékiek szájából nem is lehet mást hallani !

          Igen ám ! De mit lát az ember a hétköznapok valóságában ? Azt , hogy szóban mindegyik csoportosulás egyetért evvel , de a tevékenységük egész mást mutat ! Szinte örülnek egymás hibáinak és azonnal ki is használják a saját tökéletességük és vezetésre termettségük bizonyítására!!

          Itt van példának a napokban megjelent bejegyzés Borka Szász Tamástól: A PM hibájából nem lesz baloldali jelölt a Békéscsabai választáson! No comment... Ebben benne van minden ami az ellenfél lejáratásához szükséges !!! ...mert ezek olyan bénák, hogy egy jelöltet sem tudnak szabályosan bejegyeztetni......ezek akarnak győzni?... Kedves Tamás valószínűleg nem ez a módja annak , hogy erősödjön az ellenzéki összefogás!!

          És ez nem csak a DK-ra vonatkozik !! Amikor egy politikus aki vezetni szeretné ezt az országot, a pillanatnyi tömeghangulatnak engedve képes arra , hogy egy törvényesen eljáró, a törvény teljes eszköztárát nem kihasználó hatalmat (amelynek ő is részese volt) szemkilövetőnek bélyegezze! Bizonyítottan nem létező Nokiás doboz vádját szórni az elődre! Ez sem az összefogást erősíti ! Ja igen! Bajnairól beszélek! De azt sem tudom beemelni amikor Mesterházi egy olyan felvetésre , hogy a jelenlegi hatalom megdöntésére nagyobb politikai alázat szükségeltetik, úgy reagál, hogy ő jobban nem alázkodik meg!! Talán tudni kellene hogy az alázat nem azonos a megalázkodással !!

          Ha a három felsorolt csoportosulás valóban , őszintén kívánja a változást és valóban az ország és nem a saját párt kizárólagos hatalmát tartja szem előtt , akkor még nem késő átgondolni az együttműködés lehetőségét!!

          És még egy gondolat. Talán nem mindig a másikkal szemben kellene meghatározni magunkat és nem a Fidesztől kellene eltántorítani szavazókat ( mert ugye azt látjuk, hogy nem igen lehet) hanem azokat az embereket kell megszólítani jó programmal, akik vágynak a nyugalomra és a jóra és undorodnak a mocskolódásoktól! A felsorolt három párt rendelkezik olyan emberekkel akikkel létre lehet hozni egy ilyen mindenki által kezelhető programot, csak el kellene szakadniuk attól a Fidesz által a közvéleménybe sulykolt megállapítástól , hogy a más politikai hitvallásúak, ellenségek!

          Meg kell mutatni a megcsömörlött embereknek , hogy az ellenzék nem ellenség hanem ellenfél ellen küzd. Így talán újra hinni kezdenek majd az emberek a tisztességes politizálásban. Nem háborúra , szabadságharcra van szükségük az embereknek hanem békés kiszámítható jövőképre !!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr375588805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása