CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fordulat a bajai videó miatti nyomozásban: a hvg.hu szerint az MSZP-frakció kommunikációs igazgatójától kapta a felvételt a volt főszerkesztő

2013. október 30. 21:02 - csú

Bajai kamu.PNG"A hvg.hu szerkesztőségét levélben értesítette a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arról, hogy rágalmazás vétségének gyanúja miatt büntető eljárást folytat ismeretlen tettes ellen a bajai videó ügyében. A főkapitányság bűnügyi osztálya egyben tájékoztatást kért arról: hogyan, mikor, milyen módon és ki által került a felvétel a szerkesztőség birtokába.

         A HVG Kiadónak törvényben rögzített kötelessége együttműködni a rendőrséggel, megosztani a hatósággal a rendelkezésére álló információkat.
          Mindazt tehát, amiről a kiadó vezetőségét a hvg.hu éléről már távozott Gavra Gábor csak utólag tájékoztatta. E szerint egy telefonos megkeresést követően Déri Balázstól, az MSZP frakció kommunikációs igazgatójától vett át október 17-én egy adathordozót. Az ezen lévő videó került fel a hvg.hu oldalára. Nem volt tudomása arról, hogy a felvétel manipuláció eredménye, annak eredetiségét azonban nem ellenőrizte.
          Gavra Gábornak e súlyos szakmai és etikai hibasorozat miatt kellett azonnali hatállyal felállnia a főszerkesztői pozícióból."

Forrás: hvg.hu

                             

          Erről a témáról további hírek, vélemények ITT OLVASHATÓK

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr465607018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása