CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Sátoros ünnep lefújva! Elúsznak a csepeli uszodák? Befürdött a Fidesz az ígérgetéssel! Miért nem kap tájékoztatást a lakosság?

2013. november 13. 05:59 - csú

0003b-Strandnitók felirattal.PNGMiért nem lehetett átadni a csepeli uszodákat? Pontosabban miért maradt el a Csepeli Strandfürdő területén lévő 50 méteres medence légtartásos sátorral történt befedésének mára kitűzött avatási ceremóniája? Miért maradt el november a 6-ára meghirdetett átadási ünnepség a felújított Csepeli Tanuszodában? Melyek azok a műszaki, technikai, jogi, esetleg egyéb okok, amelyek megakadályozták a kerületi vezetőket a szalagátvágásokban?

                                             

Miért nem kap a csepeli lakosság tájékoztatást a két intézmény ünnepélyes átadásának elmaradását okozó problémákról?

                                                                         

Ki mindezért a felelős? Werner Péter, a Csepeli Városgazda Zrt. vezérigazgatója, a kivitelezési főfelelős, vagy maga Németh Szilárd, a mindenért felelős rezsicsökkentési munkacsoport vezető, országgyűlési képviselő, fővárosi tanácsnok, polgármester? Nem kellett volna ezt a két embert azonnal, indoklás nélkül elbocsátani? A törvény megengedi. Ja, hogy ők a törvény? Akkor már csak egy kérdésünk van: mikor lesz „Csepelen fedett uszoda"?

CSÚ

Fotó: csepel.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr995629867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása