CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd lekezelő levelező tagozata hátat fordít a csepelieknek

2013. november 22. 05:59 - csú

Németh Szilárd konyec.PNGCsepel jelenlegi fideszes polgármestere, Németh Szilárd szenvedélyesen kedveli a levelezést. A költséges, 6-8 millió forint közpénzbe kerülő egyoldalú levelezést. Kérdései csak neki lehetnek, azok is olyanok, hogy már bennük van a válasz. A címzettek, a csepeliek csak az ő változataira felelhetnek, legyen szó útépítésről, csatornázásról vagy a Németh Szilárd-féle ígéretek megszegéséről (fedett uszoda). Ilyenkor közpénzből fenntartott Hírmondót, internetes szócsöveket vehet igénybe, és még az iskolás gyerekek üzenőfüzetét is felhasználhatja a levelező tagozat fülkeforradalmi helyi vezetője, aki saját magáról elmondta, hogy nem pedofil.

 

 

Mindjárt más a helyzet, ha a csepeliek saját gondjaikról, megoldatlan problémáikról neki írnak levelet.

Ilyenkor a Szent Imre téri levelező tagozat befuccsol, összeomlik – erre következtethetünk a közszájon forgó hírekből. De más az értesülés és más a valóság. Ezért most kettő, pontosabban kettő és fél olyan konkrét esettel ismertetjük meg olvasóinkat, amelyekből világosan kiderül, hogy Németh Szilárd nem hogy segítségre, de még válaszra sem méltatja a hozzá fordulókat. (Azért beszélünk előzetesen kettő és fél esetről, mert az egyik levélíró más helyett emelte fel a szavát és nyomta meg a számítógépe billentyűzetét, csatolva a panaszos levelét is.) Az első cikk egyéni gondról szól, címe: „Hét hónapos kálvária miatt nyílt levél Németh Szilárdnak” a  második közüggyel segítségre szoruló csepeliek egy csoportjával foglalkozik, címe: „Nyílt levél Csepel polgármesterének”. Mind a kettőben közös, hogy a levélírók Németh Szilárdtól, a Szent Imre téri lekezelő levelező tagozat vezetőjétől nem kaptak választ.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr805648300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása