CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd üzenete a Belvárosból Csepelre: Ásd el magad!

2013. december 12. 10:21 - csú

NSZ-23-333.pngNémeth Szilárdot már rég nem érdekli Csepel. Ezt tegnap is megüzente, amikor szó nélkül megszavazta, hogy a csepeli temetőbe kerüljön az Orbán-kormány legembertelenebb intézkedése nyomán kialakítandó budapesti szociális parcella.

                               

Németh Szilárd a Fidesz országgyűlési és fővárosi képviselőcsoportjának leghűbb pártkatonája. Megszavaz mindent, amit Orbán Viktor és Fidesz kitalál. Csak azt felejti el, hogy álláshalmozásának eredményeként ő jelenleg még a XXI. kerület úgynevezett polgármestere is.

                                     

A szociális temetés bevezetése mélyen sérti és megalázza azokat a szegény sorsú, többnyire idős és beteg embereket, akik januártól csak úgy mentesülhetnek a temetési költségek alól, ha maguk ássák el hozzátartozóikat.                                                   t.

 

A Fővárosi Közgyűlésben tegnap Németh Szilárdnak lehetősége lett volna rácáfolni a csepeliek véleményére, mi szerint már rég feladta a XXI. kerület képviseletét a nagypolitikai karrierért cserébe. Lehetősége lett volna szót emelni az ellen, hogy a legszegényebb elhunytakat a hozzátartozóikkal együtt a csepeli temetőbe száműzzék. Nem tette.

                                       

Az MSZP korábban is, és most is felemeli a szavát a Fidesz szegényellenes intézkedése ellen. Kormányra kerülve azonnal megszüntetjük a szociális temetés intézményét, helyette pedig kiterjesztjük a kegyeleti támogatást. Az időskori elszegényedés felszámolása érdekében a 65 év felettiek újra ingyen utazhatnak majd a főváros közösségi közlekedési hálózatán

                            .

Szenteczky János,
az MSZP csepeli elnöke

 

Forrás: szenteczky.hu és mszp.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr575687173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása