CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Schmitt még csak diplomamunkát lopott, Tolnainé már erre sem vette a fáradságot

2013. december 13. 04:56 - csú

Tolnainé Szatmári Katalin-2.jpgA HÍR:  Tolnainé Szatmári Katalin, az Országos Környezet-, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség főigazgatója felajánlotta lemondását a vidékfejlesztési miniszternek. Fazekas Sándor miniszter elfogadta a lemondást. A Zöldhatóság vezetője azt követően döntött így, hogy Jávor Benedek országgyűlési képviselő, a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke a napokban blogján azt állította, Tolnainénak hamis a diplomája. Jávor levélben fordult a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola jogutódjaként működő Óbudai Egyetemhez a diploma ügyében, a főigazgató önéletrajza szerint ugyanis itt szerzett diplomát villamosmérnök informatikus szakon. Az intézmény válaszában tagadta a diploma létezését. Az egyetem levelében azt is leírták, hogy sem 1999-ben, sem korábban nem létezett Villamosmérnök és Informatika Kar a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán, így villamosmérnök informatikus szakon nem lehetett végzettséget szerezni. Jávor Benedek szerint Tolnainénak a doktori címe is hamis.

                  

A HÍRMAGYARÁZAT: 

Az, hogy valaki, mint fontos állami főhivatal vezetője sok butaságot csinál, sem különösebben fel nem tűnik, sem különösebben nem érdekes ma már, úgyhogy sok szót vesztegetni sem érdemes rá.

                                

Tolnai Jánosné Szatmári Katalin az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség, azaz a legmagasabb szintű magyar zöldhatóság főigazgatója kalandos szakmai döntéseit kommentálni sem érdemes tehát. De az azért érdekes, hogy a szerdán végül lemondani kényszerült főfelügyelőség-vezető sokáig még az életrajzát sem volt hajlandó közzétenni. Aztán nagy nehezen csak megjelent a dokumentum, amelyben szerepelt egy doktori, egy felsőfokú végzettség és egy nyelvvizsga is.

                                                         

Ma már Jávor Benedek képviselő kitartó munkája nyomán tudjuk a következőket: a doktori minden valószínűség szerint egy semmit sem érő, az Egyesült Államokban vásárolt cím. A nyelvvizsgáról szóló dokumentumok véletlenül azután tűntek el, miután kiderült, egy csapat élelmes ember pénzért juttatott rászorulókat nyelvvizsgához. A napokban aztán arra is fény derült, hogy még az a kar és szak sem létezett soha, ahol Tolnainé állítólag a diplomáját szerezte.

                                             

Tolnainé Szatmári Katalin.jpgDe a legérdekesebb, hogy egészen az utolsó pillanatokig védték a védhetetlent az állami főhatóságok vezetői. Fazekas Sándor miniszter és Illés Zoltán államtitkár. Hogy önként vagy parancsra tették-e, szinte mindegy is. Schmitt Pál még csak diplomamunkát lopott, Tolnainé már erre sem vette a fáradságot. Diploma, doktorátus, nyelvvizsga. Kilós árban kapható. Jó csapat.

                                          

Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell!

                                  

Dési János

Forrás: Népszava

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr495688991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása