CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

„Hát ekkora seggnyalás még a Rákosi rendszerben is dobogós lett volna!”

2014. január 29. 05:55 - csú

 Vastag a bőr, mérhetetlen a pusztítás, folyamatos az öndicséret - Ez is kimaradt a Csepeli Hírmondóból:

Ábel-Németh_1.pngA baloldali képen Ábel Attila, a Csepeli Hírmondót is kézben tartó alpolgármester, a jobboldalin Németh Szilárd polgármester, két Fidesz-politikus.

"A polgármestert meg mennél jobban ajnározzák hívei, ő annál jobban fél! Fél a beléptető rendszerrel és kamerákkal védett irodájában, hogy mindezt a kiválóan felépített nyalós rendszert elveszítheti. Nem csak a Csepeli Hírmondó lapjairól, hanem egész Csepelről le kell lépnie, a szolgáival együtt!" (Részlet Horváth Gyula most következő SZEMÉLYI KULTUSZ című cikkéből)

Egy politika avíttságát semmi nem mutatja jobban, mint az, amikor egy vezető nevével, fényképével, találkozunk úton, útfélen. Mint a magyar emberek keservesen megtapasztalták az ötvenes években, a személyi kultusz igen ártalmas és végtelenül igaztalan. Ezt a jelenséget kénytelen megélni Csepel a mostani időszakban.

Nincs olyan nap, és nincs olyan kerületi esemény, hogy Németh Szilárd nevét, képét ne láthatnánk. Pedig a lakosság nem Németh Szilárd képmására, hanem munkássága eredményére lenne százszor inkább kíváncsi. Mivel azonban eredmények nincsenek, marad az öntömjénezés és marad a hamis mítoszkeltés. Csepel jelenlegi vezetőinek nincsenek még halvány segédminiszteri elképzelései sem arról, hogy mit is kéne tenni ebben a kerületben azért, hogy a fejlődés elinduljon és az emberek életlehetősége javuljon. Arra viszont százszor több, hogy saját luxusát hogyan fejlesztheti.

A mostaniak, azzal vádolták az előzőeket, hogy túl sok tervet hagytak rájuk.

Ezzel szemben 2010 óta sem tervek, sem koncepciók nem készültek Csepel fejlesztéséről. Így pedig természetes, hogy semmi produktumot sem tudnak felmutatni a jelenlegi vezetők. Hacsak, az átkereszteléseket, szobor és emlékműállításokat, a mérhetetlen pusztítást az egészségügyben és szociálpolitikában, valamint az országos nevetségessé válást nem soroljuk ide.

Évértékelő interjúban az igazság elferdítésével olyan eredményekről számoltak be, amiket nem ők kezdeményeztek, nem ők "lobbyztak ki". Éppen ellenkezőleg mindent megtettek az ügy elgáncsolásáért. Még ellenzékben tüntettek a gerincút építése ellen, a tömbház rehabilitáció ellen. Tiltakoztak az uszoda megépítése ellen, a csatornaépítések ellen, a rendelő felújítása ellen, a gyerekrendelő ellen, a térfigyelő kamerák ellen stb. Most meg ezekkel, mint eredményekkel dicsekednek. Hát, jó vastag a bőr!

Persze érthető, mert mivel mással dicsekedhetnének? Mint írják saját erőből és kreativitásból állítottak jászolt, betlehemet, és néhány gyereknek tisztasági csomagra is futotta. (Azt már én teszem hozzá, hogy irredenta emlékművet, kommunizmus elleni emlékhelyet, meg Magyar Lengyel barátság táblát is alkottak.)

Gratulálok!

Valóban újságba való világraszóló eredményről beszélnek! Elmondásuk szerint vezérük útmutatása szerint véres csatát vívtak az elődök korrupciógyanús ügyeivel szemben is. Csak az a baj, hogy az elmúlt három évben egy fikarcnyi eredmény nélkül. Nincs egyetlen egy ítélet sem az általuk kreált ügyekben annak ellenére, hogy a hírek szerint Németh Szilárd eljárt azért, hogy "felgyorsítsa" a rendőrséget és az ügyészséget. Az érintettek úgy tudják, hogy eljárt azért is, hogy a Csepel SC-t megfojtsa, és a Munkásotthont "off-shore tulajdonosai miatt" kivéreztesse úgy, hogy az állami támogatások megvonását szorgalmazta. Mindezt azzal, hogy számtalan jól fizető funkcióinak valamelyikében (a hírmondói szóhasználat szerint) "elvégezte a munkáját"! Hát, mint mondjunk erre? Inkább ne csinált volna semmit, jobban járunk!

Nagyhatalmú Németh Szilárd leállította a ferencvárosiak csepeli letelepedését is. Nem azért nem jönnek Csepelre a ferencvárosi romák, mert kormány és a fővárosi önkormányzat áldásos tevékenységének következtében leállt ott is a fejlesztés. Nem, dehogy! Azért, mert nagyhatalmú és bölcs vezérünk az ő nagy kegyelméből ezt megtiltotta - írja a Hírmondó. Hát ekkora seggnyalás még a Rákosi rendszerben is dobogós lett volna!

Imamalomként térnek vissza az elődök fizetésére és gépkocsi használatára. Mikor már minden érvük megbukott a "parádés kocsis" meséjével állnak elő. Pedig, ha visszaemlékeznének, eszükbe juthatna, hogy első dolguk az volt, hogy mindegyikük feneke alá közpénzből új kocsit rakjanak. Csepelen korábban, - a tanácsi rendszert is beleértve - sose igényeltek ilyen juttatást a vezetők. Közlekedésre a saját kocsit és a tömegközlekedést használták. A híreszteléssel szemben, nem sofőr szállította őket, hanem BKV bérlet segített az utazásnál. Kocsijaikat bárki láthatta, mert a POHI előtt álltak, nem kellett eldugni a hátsó traktusba azért, mert féltek volna a lakossági bírálattól.

Az előző ciklusban sem volt ám ez így mindenhol! Rogán Antal belvárosi polgármester A6-ossal szerénykedett. De munkatársai is kaptak kocsikat, és a többi Fidesz vezette kerületben is ez volt a gyakorlat. Volt kitől tanulni hát, a puritánságot és a visszafogottságot a csepeli Fideszeseknek. Csepelen ma már az intézményvezetők is kocsit kapnak, ezért oly sok a gépkocsi a hivatalban, és azért nem jut pénz másra. Ahol meg nem, ott igénybe veszik és kisajátítják a vezetők a szolgálati járművet. Így van ez többek közt a közterület felügyelet vezetőjével is, aki szintén privát közlekedésére használ szolgálati autót. Ezt is bizonyíthatnák a Halásztelek felé néző térfigyelő kamerák, ha működnének.

Nem működnek! Ha véletlenül mégis üzemelne, akkor meg nem nézi a képernyőket senki!
A közterület felügyelők ugyanis kutyákkal és gumibottal felfegyverkezve Németh Szilárd magánhadseregeként szolgálnak az Imre téren, és tesznek a csepeliekre! Csak büntetni szeretnek, nem dolgozni! A polgármester meg mennél jobban ajnározzák hívei, annál jobban fél! Fél a beléptető rendszerrel és kamerákkal védett irodájában, hogy mindezt a kiválóan felépített nyalós rendszert elveszítheti. Nem csak a Csepeli Hírmondó lapjairól, hanem egész Csepelről le kell lépnie, a szolgáival együtt!

Ez a kegyetlen valóság!

Forrás: Horváth Gyula SZEMÉLYI KULTUSZ című blogbejegyzése

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr705787119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása