CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd megkukult

2014. február 02. 03:45 - csú

Titok-lakattal.PNGNémeth Szilárd hallgat, teljesen megkukult, ha a kegyenceinek prémiumáról van szó. 

Mint ismeretes, tavaly, év végén nagy vihart kavart a fővárosi és kerületi önkormányzati gazdasági társaságok vezetői részére kifizetett éves prémiumok ügye. A főpolgármester a január 29-i fővárosi közgyűlésen lépett. A „városvezetés javaslatára jelentősen csökkentették a cégvezetők prémiumát” A kerületi önkormányzati gazdasági társaságok vezetői részére biztosított, éves fizetésük 100 százalékának megfelelő prémiumoknál jóval alacsonyabb nagyságú kifizetések lehetőségét tovább csökkentették. Ettől kezdve „a korábbi 40 százalék helyett éves bérük legfeljebb 15 százalékára jogosultak teljesítménybérként”. (idézetek a Népszava január 30-i számából.)

Németh Szilárd hallgat, teljesen megkukult, ha a kegyenceinek prémiumáról van szó. Az elmúlt hetekben éppen a miniszterelnök és a főpolgármester intézkedései nyomán már többször feltettük az olvasóink és a csepeliek által is megfogalmazott kérdéseket. Most megismételjük. Mikor lép polgármesterünk a Csepeli Városgazda Zrt. vezérigazgatója, Werner Péter hat milliós, illetve a Csepeli Városkép Kft. vezetője, Vida István ötmilliós, év végi prémiumainak ügyében? Mikor szólítja fel a két vezetőt a két millió forint feletti összeg visszafizetésére vagy esetleg jótékonysági célokra való felajánlására? Mikor intézkedik, hogy ilyen a jövőben ne fordulhasson elő?

Válasz nincs. Nem bennünket néz le a Szent Imre téri polgármesteri hivatalából Németh Szilárd. A csepelieket. De csak addig, amíg hagyják…(VoxLux)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr835792598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása