CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Maga felé hajlik a keze (az épülő járdája és a csapadékvíz-elvezetője) Németh Szilárdnak?

2014. március 18. 05:59 - csú

NSZ-utcaépítés-2.jpgNem szent, csak egyszerű fideszes polgármester Csepelen Németh Szilárd. Ennek ellenére – olvasónk fotóinak és információinak tanúsága szerint - lehetséges, hogy maga felé hajlik a keze? 

Az előzmény: tavaly, július 18-án, Borbély Lénárd alpolgármester javaslata alapján döntött a csepeli képviselő-testület „út és járdaépítési munka” megvalósításáról. A cím és a tartalom között azonban volt némi eltérés. Az alpolgármester  a következőket javasolta:

NSZ-utcaépítés-1.jpg„… a Pálma utca útépítését – kb. 850 fm hosszon – járda felújítását, átépítését, csapadékvíz csatorna építését és az út csapadékvizének befogadóhoz történő eljuttatása érdekében a Hollandi úton tovább 200 fm csapadékvíz csatorna építését (a Sáska utcai építendő csapadékvíz kivezetéshez javasoljuk megvalósítani, melynek előzetes  becsült bruttó beruházási költsége 190.000 eFt.”

Rafinált ugye? No, nem a nyelvtani hiányosságokra, a homályos fogalmazásra gondolunk. A lényeg: a Pálma utcában mindent megépítenek, a csapadék vizet azonban valahova be kell vezetni. A Hollandi út erre alkalmas. De ha már ott vagyunk, akkor építsük tovább a Hollandi úti befogadó csatornát, mintegy 200 méter hosszban, hogy elérjünk a Sáska utcáig(!) és akkor már a Sáska utcai csapadékvizet is oda lehet vezetni.

A Sáska utca pedig azért fontos, mert a Sáska utca és a Sügér utca  sarkán lakik Németh Szilárd polgármester! A testület fideszes többsége szokásához híven, azonnal megszavazta a közműépítéssel kapcsolatos javaslatot.

NSZ-utcaépítése-3.jpgAzóta 4 testületi ülésen tárgyaltak – hatáskörbe tartozóan –, út és járdaépítésről, valamint csapadékvíz elvezető csatorna megépítéséről. A több százból összesen 19 utca került a nyertesek közé. A Sáska és a Sügér u. nem szerepelt közöttük! Az alábbi képek tanúsága szerint mégis építik Németh Szilárd lakásánál az utat, járdát és a csapadékvíz elvezető csatornát.

Kérdezzük tehát Németh Szilárd polgármester urat: ki és mikor hagyta jóvá a lakásánál folyó beruházást? Ki ezért a felelős? Mit gondolnak vajon erről választói, akiknek 2010-ben azt ígérte, hogy mindig „Ésszel, szívvel, tisztességgel!” fog dönteni? 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr205866947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsepeliBlogos 2014.03.18. 14:50:23

Tényleg
Egy polgármester,miért költözik iskola vagy óvoda közelébe.
Még a végén valami fejlesztés utoléri.

felcsutisuttyo 2014.03.24. 07:55:34

AZ ELCSALT 2014 ES VÁLASZTÁS UTÁN...OLYAN BALHÉ LESZ HOGY NA.....NEM JÁRDA KELL NEKI HANEM EGY JÓ ERŐS " SZILÁRDAN" ÁLLÓ LÁMPAVAS!!!!!!
süti beállítások módosítása