CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kik a csepeli érinthetetlenek? Botrányos listázás a kerületben a közterület-felügyelőknél

2014. május 11. 05:59 - csú

Kérdés-3_3.PNGA hírKOMP információi szerint külön listát vezetnek a Csepeli Közterület-felügyeleti Központban azokról a „szerencsés” kiválasztottakról, akiket felső utasításra tilos megbírságolni a kerületben.

Külön listát vezetnek a Csepeli Közterület-felügyeleti Központban azon személyekről, illetve személyautóik rendszámáról, akiket önkormányzati utasítására akkor sem szabadna büntetéssel súlytani, ha például a Szent Imre téri buszmegálló kellős közepére parkolnának.

Az „érinthetetlenek” listájának híre nem csak azt tényt erősíti meg, hogy a Németh Szilárd vezette csepeli önkormányzatot jelenleg még egy szűk haveri kör birtokolja, amelyik azt hiszi, hogy neki a kerületben mindent szabad, hanem arra is rávilágít, milyen eszement rombolásra képes a hatalomtól megrészegülve egy helyi kiskirályt játszó polgármester.

A lista ugyanis - amennyiben létezik -, nem csak a csókosaival minden téren (és köztéren) kivételező Németh Szilárdra vet árnyékot, hanem azokra az egyszerű beosztásban lévő közterület-felügyelőkre is, akiknek a túlórapénzét a mai napig nem fizették ki, de akiket naponta azért küldenek ki az utcára, hogy a csepelieket akár a saját otthonuk előtt is megbüntessék.

Mindebből úgy tűnik, hogy Németh Szilárd a tavaszi bukásából sem tanult. Hogy nem képes lemondani a XXI. kerületi kiskirály szerepéről. Pedig a csepeliek világosan megüzenték neki áprilisban: nem kérnek az olyan arrogáns és akarnok vezetőből, akit csak a saját maga meg a haverjai fényezése és fényűzése érdekel.

Ugyanezek az emberek minden bizonnyal a csepeli közterület-felügyeletnél alkalmazott kettős mércével és kivételezéssel sem értenek egyet.

Forrás: hirkomp.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr396148229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása