CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bemutatás! Szabó Szabolcs mai rendhagyó tudósítása a T. Házból

2014. június 06. 18:53 - csú

Szabó szabolcs-portré_1.PNGCsepel ellenzéki képviselőjének a Fidesz-miniszterek feldicsérése közben miért jut eszébe a fácánvadászat, a luxusszálló, a stadion és a lézerblokkoló?

Parlamenti napló: Orbán és kormánya az elitizmus ellen

A mai ülésnap nagyon rövid volt. Kövér rövid bevezetője után Orbán mutatta be a minisztereit. Illetve ezt kellett volna tenni a napirend alapján, de jórészt az elmúlt négy évet dicsérte. Kiderült, hogy nem kedveli az elitizmust (hiszen a kormány a népért dolgozik, az ő kormánya néppárti kormány - sic!). Ezen a ponton többen elkezdtük félhangosan a fácánvadászatot, lézerblokkolót, stadionokat, luxusszállodákat emlegetni. Ezen kívül sok olyan elvet felsorolt, amit folyamatosan számon kértünk rajtuk, mert a gyakorlatban még véletlenül sem valósítottak meg. Ilyen volt pl. az a rész, amikor a földtulajdonlás szerkezeténél a kistermelők támogatását kezdte el emlegetni, miközben a saját haverjaiknak osztogatják a földet (lásd Mészáros és a többiek).

(A szerkesztő megjegyzése - most jön a legjobb:)

Végül minden miniszteréről mondott néhány mondatot. A legjobb az volt, amikor az új fejlesztési miniszterrel kapcsolatban megemlítette, hogy ő fog vigyázni a magyar nemzeti vagyonra, és többek között az informatikai feladatok terén is nagy feladata lesz (miközben az utóbbi napokban mindenki számára világossá vált, hogy zavaros ügyei vannak). Végül hosszasan ecsetelte, hogy Lázár helyette kap ennyi támadást, de hát ki kell tartani.
Itt az új miniszterek névsora: Semjén Zsolt tárca nélküli miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, Hende Csaba honvédelmi miniszter, Trócsányi László igazságügyi miniszter, Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Forrás: Szabó Szabolcs facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr486283047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása