CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

EMELT FEJJEL A CSEPELIEK ELŐTT

2014. június 06. 08:59 - csú

Szenteczky János-kisebb_8.pngSzenteczky János, az MSZP csepeli szervezetének elnöke, önkormányzati frakciójának vezetője  saját weboldalán a következőket tette közzé:

„HATÁROZAT A hűtlen kezelés bűntette miatt Szenteczky János gyanúsított ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés elleni Főosztálya Korrupciós Bűnözés elleni Osztályán 01000-8665/2010. bü. szám alatt indított bűnügyben a nyomozást a Be. 190. § (1) bekezdés b) pontjában meghatározott okból – a bűncselekmény elkövetése nem állapítható meg – megszüntetem.”

Négy éve várok erre a határozatra! Négy éve vagyok kénytelen a családommal együtt elviselni mindazt, amit a Németh Szilárd vezette XXI. kerületi fideszes városvezetés 2010. októbere óta rám zúdított.

2011-ben a csepeliek pénzéből kiadott és Csepel-szerte kéretlenül terjesztett kiadványban írta Ábel Attila és Németh Szilárd: „Amiben rendőrségi feljelentést lehetett tenni, … abban az önkormányzat új vezetése megtette a feljelentést. Negyven különböző visszaélés- vagy sikkasztás-gyanús ügyet vizsgáltak az önkormányzat jogászai,… Az eddig megtett büntető feljelentések között az országos botrányt kiváltó ’csepeli lakásmutyin’ kívül fiktív lakásfelújítások, csak papíron leigazolt, kifizetett, de soha meg nem épült utak is szerepelnek.”

Érdemes megismételni: „…csak papíron leigazolt, kifizetett, de soha meg nem épült utak is szerepelnek.” Az akkori felfokozott állapotban csak keveseknek tűnt fel, hogy micsoda képtelenségeket, micsoda arcátlanságokat állítanak Némethék!

Csepeli közpénzből fizetett ügyvédek hadának adott feladatot, busás jövedelmet az elmúlt években, hogy minden olyan dokumentumot megvizsgáljanak, ami egyszer is a kezemben volt, vagy az aláírásom szerepel rajta. És közben vajon hány egykori kollégámat zaklatták, próbálták rávenni arra, hogy rám és vezetőtársaimra terhelő dolgot állítsanak, különben elveszítik az állásukat is…?!

Mindezekkel együtt és mindezek ellenére én talpon maradtam! Most is itt állok. Csepel és a csepeliek előtt emelt fejjel mondom, amit eddig is mondtam: nem követtem el bűncselekményt!

Nincsenek illúzióim. Tudom, hogy ez a határozat is megtámadható. Molnár Gyula újbudai szocialista politikustársam sorsa is arra int: ebben az országban bármi megtörténhet. De pont az ő története bizonyítja azt is, hogy az igazság végül mindig győzedelmeskedik!

Forrás: Szenteczky János

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr946282355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsepeliBlogos 2014.06.06. 09:21:51

Azt remélem,hogy a felperes megpanaszolja a döntést.Olyan jogállam nem lehet,amely kivételez (ugye erről beszéltek a rendszámtáblákkal kapcsolatban)
A csepeli rendőrkapitány szociális lakáshoz jut (bérel)majd a helyi rendelet alapján a felújított lakást az értékének töredékéért megvásárolja.Arcpiritó

Valami nagyon nagy baj lehet...
Itt miért nem jelentettek összeférhetetlenséget??
süti beállítások módosítása