CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rendőrök húzták le a redőnyt a pipás csepeli droglaborban

2014. június 06. 13:01 - csú

Elektromos pipa.PNGDroglabort számoltak fel a rendőrök Csepelen. A házkutatás során kábítószert, illetve drog előállításához és porciózásához szükséges eszközöket találtak - közölte pénteken a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a  Károli Gáspár ( a volt Tanácsház) utcai lakásban a nyomozók 109 gramm kábítószergyanús anyagot, 15 droggyanús tablettát, valamint simítózáras tasakokat, műanyag csöveket, elektromos pipát, csöpögtető fiolákat foglaltak le.

A főkapitányság két-két szigetszentmiklósi, illetve budapesti férfi és egy fővárosi nő ellen indított eljárást kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt. Az egyik férfi előzetes letartóztatását elrendelte a bíróság - közölte a rendőrség. (MTI-Inforádió)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr86282695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása