CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila Borbély Lénárd helyett tagadja a közpénz elsíbolását

2014. július 30. 20:21 - csú

Ábel sapkában Te Szedd_2.PNGAz MSZP csepeli szervezete kedden juttatott el egy közleményt az MTI-hez, amelyben azt állt, hogy álláspontjuk szerint a Fidesz alpolgármestere és polgármesterjelöltje az önkormányzat pénzéből kezdte meg kampányát, ezért az ellenzéki párt hűtlen kezelés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tesz Borbély Lénárd és az önkormányzat fideszes vezetői ellen. Azt írják, hogy harmincötezer kerületi család kapott olyan üdvözlőlapot, amelynek elején az önkormányzat címere, a végén pedig a Fidesz logója látható.

Minden alapot és mindenféle bizonyítékot nélkülözőnek nevezte a csepeli szocialisták azon állításait a Fidesz-MPSZ helyi szervezete, melyek szerint Borbély Lénárd csepeli fideszes alpolgármester, a kormánypárt XXI. kerületi polgármester-jelöltje közpénzből fizette volna ki a szórólapját – írta az MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében Ábel Attila, a Fidesz csepeli elnöke. (MTI)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr906560449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása