CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miből fizette a Fidesz a 35 ezer csepeli postaládába bedobott politikai hirdetést?

2014. augusztus 02. 05:56 - csú

figyelem-x1B_7.jpgAz MSZP csepeli szervezetének weblapján tegnap MUTASSA A SZÁMLÁKAT A FIDESZ címmel a következő bejelentést közölték:

Mivel a csepeli Fidesz mostanáig nem mutatta be azokat a számlákat, amikkel bizonyítani tudná, hogy nem közpénzből fizette polgármesterjelöltje kampányanyagát, az MSZP hűtlen kezelés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tett ismeretlen tettes ellen. A csepeli Fidesz tagadja, hogy polgármesterjelöltje önkormányzati, vagyis közpénzből jelentette meg a szórólapjait. Közleményükből azonban nem derül ki, hogy akkor miből fizették a 35 ezer kerületi postaládába bedobott politikai hirdetésüket.

A csepeliek nem a Fidesz gyalázkodó közleményeire, hanem úgynevezett számlákra várnak. Csakis a grafikai, nyomdai és terjesztői bizonylatok bemutatásával tudja a Fidesz bizonyítani, hogy Borbély Lénárd nem közpénzből kezdte meg a polgármesteri kampányát.

Mivel a hiteles számlákat a csepeli Fidesz mostanáig nem mutatta be, az MSZP hűtlen kezelés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tett ismeretlen tettes ellen: http://mszp.hu/sites/default/files/feljelentes_hutlen_kezeles_miatt_-_2014.08.01.pdf

Szenteczky János, 
a csepeli MSZP elnöke
az MSZP budapesti alelnöke

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr486566801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Báthory Ödönke 2014.08.02. 09:14:43

Nem csak az a kérdés, hogy mibul, hanem hogy a kampányidőszakon kívül tette.
süti beállítások módosítása