CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mire megy el a pénzünk holnap?! Stadionavató Orbánnal, galambokkal, Grippenekkel és Chelsea-vel

2014. augusztus 09. 05:34 - csú

Fradi sas.PNGA miniszterelnök, a főpolgármester, sőt Kubatov Gábor klubelnök veretes beszéde mellett  "heroikus" filmet is láthatnak azok, akik vasárnap este részt vesznek a Ferencváros új stadionjának avatásán. A Cink megszerezte és közre is adja az est programját, ahogy ennek kapcsán fogalmaznak: "a rendezvényen mellékesen fellép a Chelsea is." 

A program a magyar nemzeti Himnusz "eléneklésével" veszi kezdetét, ezt Rúzsa Magditól hallják majd a nézők (időtartam: 2 perc) Ezután fehér galambokat engednek szabadon, a feladatuk pedig, hogy boldogan és áhítattal szálljanak az ég felé.

Még mielőtt az igazi "nagyágyúk" - Orbán Viktor miniszterelnök, illetve Tarlós István főpolgármester megszólalnának - ünnepi beszédet mond "Fürjes Balázs Kormánybiztos Úr" , a program ígérete szerint mindössze 4 percben.  Ugyanilyen hosszúságú beszéddel készül "Kubatov Gábor Elnök Úr" is.

Filmvetítés is lesz a Fradi Stadion építéséről, majd  "elindul egy heroikus film a Fradi múltjáról, sikereiről, büszkeségeiről, összegyűjtve és bemutatva benne az összes legendás játékost"

Ha mindez nem lenne elég, ezután 3 Grippen gép repül el a stadion felett, zöld-fehér-zöld csíkokat húzva maga után. A program azt is betervezi, hogy " minden szem az égre szegeződik" majd. 

De lesz zászló show gyerekekkel, élőképek, sőt a közönség szektoraiba "beépített" dobosok - szegények - "így a teljes stadion egy ünnepi dob-show részesévé válik, a közönség aktív részvételével."

Ja, és lesz meccs is. FTC - CHELSEA 20.45-től. 

Dühös ultrák: Kubatov próbálkozása szánalmas a Chelsea-val
Nem fogynak a várt ütemben a Fradi Chelsea ellen játszott vasárnapi stadionavató mérkőzésére a jegyek. Akik méregdrágán megvették őket, pórul jártak: most már ingyen is osztogatják a belépőket- morognak internetes oldalukon az ultrák. Kubatov Gábor FTC-elnök nem szeretne lebőgni a stadionavatóval, a vezetőség ezért minden eszközt bevet, hogy tele legyen a stadion- írják. 
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr446588785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása