CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Azt üzenjük a Fidesznek, nincs mitől félnünk, a csepeliek többségével egy csapatot alkotunk!

2014. augusztus 27. 19:10 - csú

Horváth Gyuszi - hivatalos-255.pngHorváth Gyula, Csepel baloldali polgármesterjelöltjének közleményét változtatás nélkül közöljuk:

"A csepeliekkel közösen október 12-én is le fogjuk győzni Németh Szilárd csapatát!

A csepeli baloldali pártok és civil szervezetek közös jelöltjeként egész nyáron tisztességes választási versenyre készültem. Mára kiderült, hiába reméltem, hogy a csepeli Fidesz is az érvek és programok vitájában próbálja igazolni mindazt, amit 2010 óta Csepelen városvezetés címén művelt. 

Ellenfelem, Borbély Lénárd máris beindította lejárató kampányát és az október 12-i önkormányzati választásig hátralévő hetekben láthatóan partnere lesz ebben Németh Szilárd távozó polgármester is.

Az Ábel Attila csepeli Fidesz elnök által birtokolt és szerkesztett internetes pártlap - néhány névtelen és elfogadhatatlan olvasói hozzászólás alapján - felháborító kijelentésekkel és feltételezésekkel támadja a csepeli baloldalt. Kizártnak tartom, hogy bármely jelölttársam vagy bármelyik csepeli baloldali szavazó ilyen megjegyzésekre ragadtatná magát. Csapatom minden tagjáért tűzbe teszem a kezem!

Mindannyian jól ismerjük a Németh Szilárdok, Ábel Attilák és Borbély Lénárdok fideszes módszereit. Tudtuk, hogy megpróbálnak majd minket egyenként levadászni, megfélemlíteni és lejáratni. Ezúton üzenjük nekik: nincs mitől félnünk, mert nem csak egymással, hanem a csepeliek többségével is egy csapatot alkotunk!

A csepeliek mellett, önmagunkért is kiállva október 12-én újra le fogjuk győzni a tavasszal már megbukott Németh Szilárd csapatát, és visszaadjuk Csepelt a csepelieknek!

Horváth Gyula
Csepel polgármester-jelöltje"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr126642573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása