CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A törvénysértő Németh Szilárd mikor mond le a parlamenti mandátumáról?

2014. szeptember 03. 19:33 - csú

Csdepeli Szövetségi logó.pngAz MSZP, a DK és az Együtt-PM csepeli szervezeteinek vezetői reagálva Németh Szilárd és Borbély Lénárd sajtótájékoztatójára  közölték: álláspontjuk szerint Németh Szilárd csepeli polgármesternek szerdán arról az egyetlen dologról kellett volna számot adnia, hogy mikor mond le a parlamenti mandátumáról azok után, hogy az adatvédelmi hatóság elnöke szerint is törvényellenesen, a csepeli betegek személyes adataival visszaélve, pártpolitikai céllal kérte be hivatalába a kerületi szakorvosi rendelőintézet biztonsági kamerájának felvételét.

A baloldali összefogás pártjai szerint Csepel az elmúlt években elszakadt a fővarostól és leszakadt a szomszéd kerületektől, mert magára hagyták, lezüllesztették és fideszes kifizetőhellyé tették.

Az MSZP, DK és Együtt-PM ezt Németh Szilárd sajtótájékoztatójára reagálva közölte szerdán. Álláspontjuk szerint Németh Szilárd csepeli polgármesternek szerdán arról az egyetlen dologról kellett volna számot adnia, hogy mikor mond le a parlamenti mandátumáról azok után, hogy az adatvédelmi hatóság elnöke szerint is törvényellenesen, a csepeli betegek személyes adataival visszaélve, pártpolitikai céllal kérte be hivatalába a kerületi szakorvosi rendelőintézet biztonsági kamerájának felvételét.

Közleményük szerint - amelyet a DK juttatott el az MTI-hez - Németh Szilárd 2010-óta anyagilag és szakmailag is lezüllesztette Csepel országos hírű szakorvosi rendelőintézetét, a kerületben élők egészségügyi problémái helyett csak a csepeliek számára ismeretlen fideszes rokonok, haverok és üzlettársak pénzéhségét csillapította.
"Csepel az elmúlt években elszakadt a fővarostól és leszakadt a szomszéd kerületektől, mert magára hagyták, lezüllesztették és fideszes kifizetőhellyé tették" - fogalmaztak közleményükben, hozzátéve: tavasszal a csepeliek már világosan üzentek és utat mutattak a kerületi kiskirályt játszó Németh Szilárdnak és csapatának. Ezt az üzenetet és útmutatást fogják megismételni október 12-én - zárul a kommüniké. (MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr946666471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása