CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd mai bejelentése: Nem igaz, hogy Csepelen a fideszes városvezetés lop, csal és hazudik

2014. szeptember 03. 19:02 - csú

000-2 Borbély-Németh-1000-es.pngNem baloldali, hanem egy garantáltan jobboldali lapból, a Fidesz-kormány félhivatalos lapjából szó szerint idézzük az értéket és a mértéket mind jobban elveszítő, csepeli polgármesterségétől búcsúzó Németh Szilárd veretes szavait:

"A fideszes politikus kifejtette: Horváth Gyula, a Demokratikus Koalíció (DK) polgármesterjelöltje, korábbi csepeli alpolgármester azt állítja, a jelenlegi önkormányzat lop, csal, hazudik.

„Hogy lehet úgy lenyúlni a pénzt, hogy négy év alatt megfordítunk egy csökkenő trendet, és ismét megnöveljük a kerület vagyonát?” – tette fel a kérdést erre reagálva Németh Szilárd.

Az elmúlt négy évben, a fideszes kerületvezetés ideje alatt újra gyarapodott Csepel vagyona, mintegy 2,2 milliárd forinttal, szemben a 2010 előtti öt évvel, amikor több mint 10 milliárd forintnyi közvagyon „tűnt el” a városrészből – közölte Németh Szilárd, Csepel polgármestere szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus, országgyűlési képviselő – aki az új összeférhetetlenségi szabályok miatt nem indul újra a polgármesteri posztért – azt is mondta, hogy 2010-ben, amikor átvették a kerületet a baloldaltól, majdnem bedőlt a helyi büdzsé, ezzel szemben az idei költségvetést – az állam segítségének is köszönhetően – már 1,4 milliárd forintos plusszal fogja átadni utódjának.

Borbély Lénárd csepeli alpolgármester, kormánypárti polgármesterjelölt arról beszélt, hogy az elmúlt négy évben ingatlanokkal gyarapodott a kerület, 52 kilométernyi új csatornahálózat épült, és több milliárd forint értékű lakótelep-megújítási program zajlott Csepelen."

Borbély szavai után emlékeztetünk Németh bevezető kijelentésére, melyben cáfolta, hogy a csepeli fideszes városvezetés lop, csal és hazudik...

Forrás: Magyar nemzet - MNO.HU

(Az elhangzottakra a csepeli baloldali ellenzék adott választ, amit következő bejegyzésünkben ismertetünk majd)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr686666283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása