CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen elakadt járművekhez kellett kivonulniuk a tűzoltóknak. Zuhogott az eső, hallgatott az önkormányzat

2014. szeptember 12. 10:32 - csú

figyelem-x1B_9.jpgCsepel több pontjáról arról tájékoztatták szerkesztőségünket, hogy az éjszakai heves esőzések miatt sok helyen hajnal óta térdig gázolnak a vízben. A katasztrófavédelem és az MTI híradásai megerősítik ezeket az értesüléseket. A csepeli önkormányzat vezetői fél 11-kor még meg sem mukkantak ebben az ügyben a kerületi lakosság előtt..

Jelentős mennyiségű eső esett csütörtök éjjel Budapesten, a víz sok gondot okozott magánházaknál és több közterületen – írta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közleményében.

A XXI. és a XXII. kerületben elakadt járművekhez kellett kivonulniuk a tűzoltóknak. 

A közlés szerint a víz a XIII. kerületi Béke téren legalább ötven centiméter magasan állt, és egy józsefvárosi és egy ferencvárosi vendéglátóhelyre is betört a víz. A VII. kerületi Munkás utcában "valószínűleg egy víznyomócső törhetett el", beszakítva az útburkolatot.

Másfél óra alatt több mint tíz, az időjárás okozta káreseményhez kapott riasztást a szolgálat – írja a közlemény.

Reggel 7 óra előtt a Béke tér és a Szegedi út kereszteződése már járható volt. Korábban is előfordult már, hogy megtelt vízzel ez a csomópont, mert a rengeteg esőt nem tudták elvezetni a csatornák. (Forrás: csepeli lakosok és MTI)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr676691581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása