CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyalázatos végjátszma Csepelen: a fideszes városvezetők szórták a közpénzt 3 nappal a választás előtt

2014. október 11. 05:59 - csú

000-2 Borbély-Németh-1000-es.pngA csepeli Fidesz csókosainak több mint 20 millió forint prémiumot osztottak ki az utolsó pillanatban. Bár az előterjesztések Németh Szilárd nevén futottak (képünkön balra), a polgármester helyett Borbély Lénárd alpolgármester, polgármesterjelölt (képünk jobboldalán) írta alá a gyalázatot. A városvezetés szócsövei az osztogatásról hallgatnak mint a sír....

Tegnap, október 10-én Csepelen rendkívüli testületi ülés volt a polgármesteri hivatalban. Hogyan osztogatták a pénzt? Erről a folytatásban írunk:

Az utolsó pillanatban kibővítették a korábban kiküldött meghívó tervezetet. A négy helyszíni kiosztású előterjesztés elfogadását követően jóváhagyták a Csepeli Városgazda Zrt. vezérigazgatójának, Werner Péternek, illetve a Csepel Városkép Kft. igazgatójának, Vida Istvánnak, a 2013. és 2014. évi prémiumfeladatainak teljesítéséről szóló beszámolókat. Egyúttal engedélyezték, hogy részükre, a 2013-as év után járó, az éves személyi alapbér 100 %-ának, illetve a 2014. I-IX. hónapra járó személyi alapbér 100 %-ának megfelelő prémiumokat, október 10-ig(!), kifizessék.

Egy és háromnegyed évi, azaz 21 hónapi, alapfizetésen túli prémium jóváhagyásáról döntött a fideszes többség.  Több mint 10 milliót kapnak fejenként a cégvezető urak. A javaslatok előterjesztője Németh Szilárd polgármester volt, ugyanaz, aki az előző testületi ülésen a két vezető öt évre szóló megbízását javasolta. Előbb „bebetonozta” a két urat, majd - hátha esetleg nem szilárdul meg a beton - kifizette őket. A választások előtt három nappal!!!

Holnap, október 12-én az önkormányzati választáson azonban a csepeliek fejezik majd ki véleményüket a pénteki gyalázat főszereplőiről a szavazófülkékben...

V O X

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr926779333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Argus 2014.10.18. 15:28:37

Egy náci filmben jó statiszták lennének!
süti beállítások módosítása