CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Segítségnyújtás helyett Ábel Attila alpolgármester videózta a Gyurcsány Ferenc elleni piaci támadást

2014. október 11. 13:36 - csú

Gyurcxányék a támadás előtt.PNGGyurcsány Ferenc, Molnár Csabával és a csepeli polgármesterjelölttel Horváth Gyulával kampányoltak a csepeli piacon. A DK helyszínen tartózkodó sajtósa szerint jó hangulatú délelőtt volt. Még egy ilyen vidám videót is elkészítettek. Majd, amikor a volt miniszterelnök Molnár Csabával lángosért állt sorba, egy férfi érthetetlen dolgokat kiabálva, öklét rázva rájuk támadt.

A férfit sikerült lefogni, mielőtt üthetett volna. A férfit lefogók egyike Molnár Csaba volt. A DK-sok próbáltak először előkeríteni egy piacőrt, majd hívták a rendőröket, akik nem sokkal ezután kiérkeztek.

A DK-sok szerint nem csak maga a támadás felháborító, hanem az is, hogy a kerület fideszes alpolgármestere, Ábel Attila végig ott állt mellettük, és fotózta, videózta a történteket. Szerintük felháborító, hogy alpolgármesterként végignézi, ahogy a kerületében rátámadnak egy emberre, és nem az az első gondolata, hogy segítsen, vagy a rendőrséget értesítse, hanem hogy fotózzon, videózzon.

A DK-sok azt is szóvá tették, hogy az MTI kiszerklesztette a hírből azt a részt, ami az alpolgármesterre vonatkozott, állítólag azzal az indokkal, hogy az nem tartozik szorosan a hírhez.

A fideszes alpolgármester, Ábel Attila felvételeit a nem fogja kitalálni milyen párt − közelicsepel.info oldalon tudja megnézni. (INDEX.HU)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr376780657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása