CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Emberére akadt Goodfriend – A rezsikomisszár beidéz

2014. november 11. 03:40 - csú

00-1-eltorzult arcúNSZil.pngKicsit későn kapcsolva, de annál nagyobb lendülettel szállt be a korrupciós-kitiltási botrány kármentésébe Németh Szilárd, a párthierarchiában bukásra álló rezsifelelős. Támadt egy ötlete: parlamenti bizottság elé citálná az USA ügyvivőjét.

Észbe kapott a rezsibiztos: ő még nem égette szénné magát a kitiltási botrányban, s ebből akár még baja is lehet. Gyorsan gondolt hát egy merészet, s a fidesz.hu beszámolója szerint a nemzetbiztonsági bizottság ülése után előadta, hogy az Egyesült Államok budapesti ügyvivőjét, André Goodfriendet is meghallgatná az Egyesült Államok által elrendelt magyar állampolgárokat érintő beutazási tilalom ügyében az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága.

Németh Szilárd szerint ugyanis annak kellene nyilatkoznia, aki konkrét információkkal rendelkezik az ügyben, s ez az amerikai ügyvivő…

Magyarul a nagy ötlet után már csak az utóbbi időkben állandósult fideszes mantrára futotta neki: mondja meg Amerika, hogy mi baja, mert mi nem tudunk semmiről… Tényleg, épp csak azt nem mondta, hogy ártatlanok vagyunk. De nem mondhatta, minden szava épp az ellenkezőjét jelentette. Ezen újabb kétségbeesett ötlet így nem volt más, mint a bűnösség immár sokadik fideszes beismerése – ezért aligha jár majd előléptetés Orbántól. Marad a rezsiszutyok. (Magyar Narancs)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr516885707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása