CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ma a pedagógusok tüntetnek, a demonstráció délután kettőkor kezdődik

2014. november 22. 10:48 - csú

Peadagógus tüntető.PNGA legfrissebb hírek, reagálások a pedagógusok tüntetéséről ITT ÉRHETŐK EL
A diákokért, a gyerekek éhezésének felszámolásáért vonulnak ma utcára a tanárok. A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke szerint a kormány több bevezetett és tervezett közoktatási intézkedése sérti a diákok oktatási jogait.

Galló Istvánné azt mondta: amennyiben a büdzsét a jelenlegi formájában fogadják el, az katasztrofális helyzetbe hozza a köznevelés teljes rendszerét, az óvodáktól az iskolákig, kollégiumokig és a szakmai szolgáltatásokat nyújtó intézményekig.

Délután két órakor gyülekeznek az Akadémia előtt a Széchenyi téren. Innen vonulnak át az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Szalai utcába. Elsősorban a gyermekszegénységre és a gyermekek tanuláshoz való jogára kívánják felhívni a figyelmet - közölte a szakszervezeti vezető. (Klubrádió)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr276923131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása