CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Háromszáz millió forinttal hízott Mészáros Lőrinc számlája fél év alatt

2014. december 04. 06:00 - csú

felcsuti_duo.png
Június óta 300 millió forinttal nőtt Mészáros Lőrinc jövedelme az 
újonnan közzétett vagyonnyilatkozata alapján. Az Orbán Viktorral baráti kapcsolatot ápoló felcsúti polgármester és vállalkozó júniusi vagyonbevallása szerint takarékbetétben 400 millió forintja volt, ez mostanra 700 millió forintra hízott.

Mészáros új vagyonnyilatkozata szerint viszont kevesebb készpénze van, mint júniusban: akkor 20 millió, most viszont csak 5 millió forintot tüntetett fel.

Az Index november 12-én kérte, hogy adják ki Mészáros vagyonnyilatkozatát, mert akkor járt le az önkormányzati újraválasztás utáni 30 napos határidő, de hiába, választ sem kaptak a hírportál munkatársai . November 27-én, a közérdekű adatigénylést 15 napos határideje után újra kérték, de választ akkor sem kapott az Index.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr886955849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása