CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kováts Dániel lesz az új csepeli celeb, avagy tényleg lyukas a vagyonnyilatkozata?

2015. március 03. 04:50 - csú

kovats_daniel.PNGA hvg.hu szerint a Foodpanda magyar leányvállalatát szeptember óta Csepel fideszes önkormányzati képviselője, Kováts Dániel vezeti. Ez manapság már szinte természetes, hiszen fideszes itt, fideszes ott, fideszes mindenütt.

Ami viszont még nem természetes (bár már egyre többször előforduló hiba, van, aki azt sem tudja, mekkora lakása van), hogy vagyonnyilatkozatából ez nem olvasható ki.

A semmilyen ingatlanvagyonnal nem rendelkező fiatalember, aki a képviselő-testület ifjúsági tanácsnokaként 355.253.-Ft/hó tiszteletdíjban részesül, vagyonnyilatkozatában jelzi, hogy ügyvezető igazgatója a Viala Kft-nek, ahol havi jövedelme bruttó 766.250.-Ft. Emellett a Mráz és Társa Bt. kültagja is, amelyre nem valószínű, hogy ráfizet a fiatal joghallgató.

A hvg.hu cikkében egyébként az is olvasható, hogy

Kováts Dániel cége a korábbi 7 százalékos, a szerződött éttermek által fizetett jutalékot 15 százalékra emelte, ami elfogadhatatlan az éttermek számára, s emiatt komoly vita van a felek között.  (Fideszes képviselő fölözné le az ételrendelési piacot”, hvg.hu, 2015.02.26.)

A hvg.hu cikkét olvasva néztem meg Kováts Dániel tanácsnok úr 2015. január 19-én aláírt vagyonnyilatkozatát. a csepel.hu-n. Ebben egy szó sincs arról, hogy képviselői munkája, ügyvezető igazgatói megbízása és egy Bt kültagsága mellett még a Foodpanda ügyvezető igazgatója is. Ebből következően azt sem vallotta be, hogy ez utóbbi beosztásáért mennyi havi keresettel egészítheti ki amúgy sem alacsony havi jövedelmét. Miért nem?

V O X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr207232019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása