CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli szülők érvei és petíciója a kerületi óvodák összevonása ellen

2015. március 25. 05:59 - csú

Az ÉRVEK és a PETÍCIÓ

stopkez.pngTöbbször beszámoltunk arról, hogy Csepelen óriási felháborodást váltott ki a kerületi óvodák összevonásának terve. A városvezetés elképzelése ellen az óvodapedagógusok és a szülők is szót emeltek a képviselő-testület február 26-i ülésén. Érveltek, vitatkoztak - mindhiába. A kormánypárti többségről leperegtek az érvek, képviselőik szó nélkül elfogadták, megszavazták az előterjesztést, áldásukat adták az áldatlan helyzetet teremtő ötlet kivitelezésére.

A csepeli szülők ennek ellenére nem adták fel. Az interneten blogot és Facebook oldalt indítottak, ahol továbbra is az óvodák összevonása ellen ÉRVELNEK

Az érvelést néhány napja PETÍCIÓVAL egészítették ki.

A tiltakozás kezdeményezői ezt írják:

A CSEPELI ÓVODAEGYESÍTÉS ELLEN

"Tiltakozunk a csepeli óvodák központosítása, egyesítése ellen.

Meg vagyunk győződve hogy az átszervezéssel az óvodai munka színvonala nemhogy javulni nem fog, de megjósolhatóan hanyatlásnak indul majd. Csak szét kell nézni ott ahol ez már megtörtént, esetleg összevetni a tervet és a köznevelési törvényt (különös tekintettel a tagóvodavezetőre vonatkozó részre..) Amellett, hogy az új rendszer olcsóbb nem lesz, ezt már a döntéshozók is kimondták.

További információk:  itt,  itt,  és  itt  de érdemes még szétnézni a blogon..

Sokmindenről különbözőképpen gondolkozunk, de abban mindannyian egyetértünk hogy

gyermekeink érdekéből nem engedünk!"

AZ ÓVODA-ÖSSZEVONÁS ELLENI ÉRVEK ITT OLVASHATÓK

A CSEPELI SZÜLŐK PETÍCIÓJÁHOZ ITT LEHET CSATLAKOZNI

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr407301723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása