CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A WC lefújva, de botrányos a csepeli városvezetők konok hallgatása a Csepeli Piac-csarnok faháza körül

2015. április 01. 13:23 - csú

Két nappal ezelőtt Otromba ház és buli a Csepeli Piac-csarnokban címmel számoltunk be egy újabb kerületi botrányról. A tudósítás nem maradt hatástalan, sőt, de a városvezetők a fülük botját sem mozdítják.  A piac-csarnoki faházügyben eddig nem adtak tisztességes tájékoztatást, nem álltak szóba a lakossággal…

Kál Károly: Faház-cunami a csepeli piacon! Lesz-e mórahalmi kormányablak-avatós műsor?

Hatodik napja nő, dagad a botrány a faház körül a csepeli piacon. Különböző és sokszínű elméletek, információk keringenek a vásárlókés a kereskedők között. A csepeli önkormányzat vezetői részéről azonban egy fél mondat nem sok, de annyi sem hangzott még el, ami segítené az eligazodást.

wc-keszul_1.PNGA szóbeszéd szerint, ez nem hivatalos információ, egyesek tudni vélik, hogy mégsem lesz WC a faházban. Ha ez igaz, akkor ez egy örvendetes koncepció váltás. Persze az ott lévő WC-kagyló ( fényképen dokumentálva) még mindig a kétkedőket erősíti, hivatalos megnyilatkozás hiányában.

Azt is emlegetik, hogy még  húsvét  előtt komoly átadási ceremónia keretében kívánják megnyitni a boltot. Kiváló időzítés. Az ünnep előtti bevásárlási roham finisében. Erről bevillant az a híradó-részlet, melyen az egyik vidéki kormányhivatal átadási ünnepségét mutatták be. Óvodások zengtek ódát a  kormányhivatalról.

Elképzeltem, hogy ez itt Csepelen niként történhetne meg a piacon:

A helyi hivatalosság lezárja a csarnok egy részét, hogy kellő távolságot biztosítson a zsörtölődő közönségtől. Valaki az önkormányzat részéről ( mondjuk a polgármester ) méltatja az ötlet nagyszerűségét, és széleskörű támogatását. Majd a faházban érintett cég képviselője meleg szavakkal ecseteli az önkormányzattal történt együttműködés magas színvonalát, a csepeli polgármester segítőkészségét, valamint azt, hogy mindent megtesznek a kedves vásárló magas szintű kiszolgálása érdekében és a kapott bizalmat hétszeresen megszolgálják.  Ezután óvodások következnek ódát zengve a faházhoz és az ott kapható földi jókhoz. Slusszpoénként megszólal a zene és népviseletbe öltözött fiatalok egy beregi karikázót adnak elő. Végezetül az ámuló publikumnak szatmári pálinkát osztanak, hogy az ünnepi kábulatot ezzel is elősegítsék.

Brr. Remélem, ez egy elvetélt gondolat volt részemről, mert itt ilyen Csepelen a valóságban még véletlenül sem történhet meg.

Persze az sem történhetne meg, hogy a helyi hivatalosság hatodik napja néma, és egy megveszekedett információt sem közöl az érintettekkel. 

Tisztelt Tisztségviselők az érintettek várják a választ!!

Kál Károly 

Forrás: Internet

epul_az_uzlet.PNG

ennyi_hely_marad.PNG

A szerző csepeli felvételei a piac-csarnokban épülő faházról

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr327326464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása