CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Jobbik győzött Tapolcán, második a Fidesz, harmadik az MSZP-DK

2015. április 12. 22:15 - csú

valasztasokhoz-100904.jpgAz 1989-es rendszerváltás óta először nyert egyéni parlamenti mandátumot a szélsőjobboldal Magyarországon: a tapolcai időközi parlamenti választáson a jobbikos Rig Lajos  nyert Fenyvesi Zoltánnal, a Fidesz jelöltjével szemben. A harmadik Pad Ferenc, az MSZP és a DK közös jelöltje lett.

A tapolcai választás nem hivatalos végeredménye szerint (több mint 99 százalékos feldolgozottság mellett) 10 ezer 354 szavazattal - 35 százalékkal - Rig Lajos (Jobbik) szerzett parlamenti képviselői mandátumot. A fideszes Fenyvesi Zoltán 34 százalékkal (261 szavazatnyi különbséggel) szorult a második helyre. Pad Ferenc (MSZP-DK) 26 százalékot kapott, Sallea Barbara LMP-s jelölt kettőt. Ezeket az eredményeket már a szavazatok 99 százalékának feldolgozása alapján közölte a Nemzeti Választási Iroda 21 óra 33 perckor (nol.hu).

Pontosítások és a legfrissebb hírek, vélemények, érékelések a tapolcai időközi választásról ITT OLVASHATÓK

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr987361888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása