CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Most mit cenzúrázott Ábel Attila alpolgármester? A Borbély-Werner duó újabb pofára esése

2015. május 08. 04:44 - csú

werner_peter_-arc.PNGÉrtesülésünk szerint újabb kudarc érte Borbély Lénárd csepeli polgármestert és Werner Pétert, a Csevak Zrt-ből lett Csepeli Városgazda Zrt korábbi vezérigazgatóját.

Köztudott, a két vezérnek 2010. ősze óta egy közös célja van, elítéltetni Szenteczky Jánost, az MSZP csepeli elnökét, aki a Csevak Zrt vezérigazgatója volt. Borbély és Werner is a csepeliek közpénzét bőkezűen szórta e cél elérése érdekében. Miként nem rég megírtuk, a 2010. óta kezdeményezett önkormányzati büntető ügyekről végre összegzés készült. Borbélyékra nézve gyászos az eredménye. Most újabb fiaskót kell elkönyvelniük. A Borbély-Werner duó ugyanis azt akarta, hogy Szenteczky János vagyonát a hatóság zár alá vegye. Nem vette. A bíróság jogerős döntését az Ábel Attila főcenzor-alpolgármester vezette kommunikációs kommandó  nem tette közzé. Mi most ezt a hiányt is pótoljuk:

szj-zarhatarozat_elutasitas.jpg szj-hatarozat_elutasitas_zaralavetel_torvenyszek_20150420-2_oldal.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr297440258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása