CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csődben a csepeli Bogrács étterem, de gatyába rázza a konyha ördöge?

2015. május 13. 20:09 - csú

konyha_ordoge.PNGA konyha ördöge,  Bereznay Tamás ma Csepelre látogat.

A TV2 , ma 22 óra 35 perckor kezdődő adásban Bereznay Tamás a csepeli Bogrács éttermet próbálja gatyába rázni, de többek között egy arrogáns, az alkoholt sem megvető szakáccsal is meggyűlik a baja, aki nehezen viseli, hogy a nála jóval fiatalabb séf "osztja az észt" neki.

A konyha ördöge közben a retróhangulat megújításán is fáradozik, de eleinte úgy tűnik, nem sok sikerrel: "Az első perctől éreztem, hogy hatalmas az ellenállás. Hiába hívtak minket segítségül, azt éreztem, hogy görcsösen ragaszkodnak a megszokott, húsz évvel ezelőtti rutinhoz, bármennyire is beigazolódott már, hogy nem népszerű az étterem, és változtatás nélkül nem jutnak előre" – meséli. Az országban sok hasonló, csődközelben lévő étterem lehet még, amelyeken Bereznay szintúgy segítene. A TV2 küzdeni kész tulajdonosok jelentkezését várja. (origo.hu)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr487457300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása