CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Élőlánc a Csepeli Munkásotthon védelmében ma délután öt órától

2015. június 24. 05:57 - csú

elolanc_csmo-ert_felhivas.PNGA szervezők felhívása:

Csepel vezetőinek eddig sem kivéreztetéssel, sem fenyegetéssel, sem zsarolással nem sikerült rátenniük a kezüket a csepeliek független kulturális központjára. De most minden eddiginél erőszakosabb kísérletet tesznek: Németh Szilárd törvényjavaslatot terjesztett az Országgyűlés elé, amely nem titkoltan az otthon önkormányzati lenyúlását célozza.

Borbély Lénárd jelenlegi és Németh Szilárd korábbi polgármester csak egy értékes ingatlant lát a Munkásotthonban. Mi viszont úgy látjuk, a Munkásotthon Csepel utolsó független kulturális intézménye.

Találkozzunk 2015. június 24-én, szerdán délután öt órakor Munkásotthon előtt! Álljunk ki együtt a független Csepeli Munkásotthon megmaradásáért! Kövesd a Csepeliek Munkásotthona Facebook oldalt, támogasd a Munkásotthon védelmét, állj mellénk a jó ügyért!

Forrás: Csepeliek Munkásotthonacsepeli_munkasotthon-333.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr57559034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása