CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Sekély e kéj: Megszavazták Rezsiszilárd agyrémét

2015. július 07. 06:00 - csú

munkasotthon_a_nemzeti_remlatomas.PNGTegnap délután a Parlamentben a kormánypárti képviselők szavazatával elfogadták Németh Szilárd listás fideszes képviselő javaslatát Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény, valamint a civil szervezetek bírósági nyilvántartásáról és az ezzel összefüggő eljárási szabályokról szóló 2011. évi CLXXXI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot, amely az alapító nélkül maradt civil szervezeteket, alapítványokat a helyi önkormányzatokhoz vonná.

A csak LEX Munkásotthonként emlegetett javaslat kiagyalói és Rezsiszilárd csepeli kegyencei most úgy gondolják, hogy rátehetik a kezüket a 95 éves intézményre, a Csepeli Munkásotthonra.

Kalocsai Imre karikatúrája

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr407606290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsepeliBlogos 2015.07.07. 12:59:35

Kedves CSÚ!

Az alapító nélkül maradt és önkormányzati feladatot ellátó civil szervezeteknek; a feladat ellátásához szükséges vagyonáról beszélünk.
Tehát nem a civil szervezeteket,alapítványokat vonja magához,hiszen azt nem is teheti-meg lássuk be nem is akarja.
Még annyit, hogy ebben az értelmezésben ez nem lex csepeli melós,hanem sokkal több annál-és indokolt.
süti beállítások módosítása