CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Így emlékeztek Csepelen a tragikus hirtelenséggel 7 éve elhunyt Kolonics Györgyre

2015. július 18. 05:43 - csú

kolonics-2015.PNGCsepel – Nem feledik el a hét éve elhunyt Kolonics Györgyöt (†36) a barátok, sportolók. Az olimpiai bajnok tiszteletére rendezett evezésen ismét több százan gyűltek össze.

Fáklyák gyúltak a Duna vízén ringó hajókban és talán gondolatban mindenki feltette a kérdést, hogy miért?
Kolonics György 2008. július 17-én hunyt el tragikus hirtelenséggel a csepeli kajak-kenu telepen. A sportoló a pekingi olimpiára készült, amikor edzés közben a hajóban rosszul lett és megállt a szíve.

kolonics-2015-3.PNGHalála évfordulóján barátok, sportolók, fiatalok gyűlnek össze, hogy közös evezéssel emlékezzenek az olimpiai bajnokra. Idén sem volt ez másképp. Több százan érkeztek Koló tiszteletére.

Az emlékevezésre kilátogatottak a sportoló szülei is, akik meghatódva hallgatták fiuk egykori kenustársának, Kozmann Györgynek a beszédét.

kolonics-2015-2.PNG- Nagyon örülök, hogy ilyen sokan eljöttek. Nagy öröm számomra, hogy Koló emléke még mindig ilyen sokakban él – mondta Kozmann, aki hozzátette, hogy Kolonics emlékére kiállítás is nyílt és filmet is készítettek a sportolóról. - Ezek a pillanatok a lelkünket simogatják. (Blikk)

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr937635242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása