CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki gondolta volna ezt húsz éve? A Csepel nagy meccse Győrben

2015. augusztus 15. 10:21 - csú

foci_arnykep.PNGHa két évtizeddel ezelőtt azt hallottuk volna, hogy Győr-Csepel a harmadik fordulóban, azt hiszem nem lett volna ember az országban, aki ne élvonalbeli bajnokira gondolt volna azonnal. A valóság azonban az, hogy az előttünk álló hétvégén ez a két csapat a harmadosztályban találkozik egymással.

Két különböző célokért küzdő együttes csap majd össze. Györben egyértelműen kimondták, hogy az azonnali bajnoki cím megszerzésére törekednek, míg Csepelen a lehető legjobb szereplésben bizakodnak.
Bár már a Tatabánya ellen is megtapasztalhatták a zöldek, hogy nem lesz sétagalopp ez az idény, a szombat esti mérkőzésen sem feltartott kézzel fut majd ki a pályára az ellenfél.
A hazaiaknak nyilván azzal is meg kell birkózniuk, hogy ebben az évadban mindenki kettőzött erővel játszik majd ellenük, őket igyekeznek majd legyőzni…(nb3.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr767708096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása