CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Háború lesz a csepeli horgászok és az önkormányzat között?

2015. október 18. 05:55 - csú

sorompo_a_horgaszok_elott.PNGSorompókkal zárták körbe a csepeli horgászó helyet, így autóval már nem lehet megközelíteni, csak gyalog vagy kerékpárral

 Ezzel kapcsolatban a következő írás olvasható a csepeli horgászegyesület Facebook-oldalán:

"Budapest Csepel Önkormányzata sorompókkal lezáratta az RSD /Ráckevei Soroksári Duna-ág/ csepeli vízpartját, így autóval közvetlenül nem lehet a vízpartot megközelíteni. Az autókat a vízparttól 100-150-200-300 méterre lehet, kell leparkolni.Jelenleg három kiépített parkoló van 2500 méteren belül. Onnan csak felpakolva gyalogosan lehet a vízpartot elérni. A mozgáskorlátozottak Budapesten csak itt tudtak a vízparthoz jutni, most mi lesz velük? A versenypálya területét a horgászok pénzéből az RDHSZ hozta létre a mai formájában 2000-ben. / több mint 2 millió forintért/ Vajon mit ír majd a tájékoztató táblákra az önkormányzat ?

„Csepel új utakon”  

(Forrás: ittlakunk.hu és Facebook)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr287972159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2015.10.18. 07:51:49

Nem értem, kit zavar ez?
süti beállítások módosítása