CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ne állítsanak szobrot Hóman Bálintnak - Szerkesztőségünk tiltakozása

2015. december 06. 22:06 - csú

stop-128.pngA Csepeliek Újságának munkatársai minden idegszálukkal, minden gondolatukkal tiltakoznak az ellen, hogy Hóman Bálint szobrot kapjon Magyarország (a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG) bármely településének bármely. szegletében! Aki bármilyen módon - akár hallgatólagosan is - hozzájárult azoknak a gyalázatos törvényeknek az elfogadáshoz, amelyekkel magyar állampolgárok százezreit fosztottak meg emberi méltóságuktól, jogaiktól, vagyonuktól, végül az életüktől, az nem érdemel semmiféle emlékművet!

Tiltakozunk sok meghurcolt, elnémított, száműzetésbe kényszerült tudós, művész emléke tiszteletére.

Tiltakozunk a magyarságból származásuk, vallásuk, másságuk miatt kirekesztettek nevében, reményeink szerint minden jóérzésű EMBER nevében!

Az a tény, hogy a "szobrot" Székesfehérváron, a Bartók Béláról elnevezett téren akarják felállítani, meggyalázása a világhírű magyar zeneszerző emlékének, ugyanis Bartók a végrendeletében határolódott el a fasiszta rendszer minden kiszolgálójától

Tiltakozunk Hóman Bálint szellemének újjáélesztése ellen! A 21. században a Magyar Köztársaság területén nem lehet szobra a zsidótörvényeket megszavazó, Szálasi-követő Hóman Bálintnak! (CSÚ)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr668144734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása