CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rezsiszilárd ma jól átverte a népet? Holnap a Fidesz meghálálja...!

2015. december 12. 05:43 - csú

Porhintés volt a mindenki számára ingyenes vízóracsere

002-nsz-indian-269.pngA Fidesz rezsicsökkentési kampányában tett újabb ígérete dőlt meg: a jelek szerint nem lesz ingyenes a vízórák cseréje a lakosság számára. Pedig Németh Szilárd rezsicsökkentésért felelős biztos korábban egyebek mellett ezzel kampányolt. Az ellenzék szerint a „rezsicsökkentés” olcsó propaganda, hatásaival csak a gazdagok járnak jól. Ennek ellenére a Fidesz mai kongresszusán a párt alelnökévé választhatják Némethet.

A 168 Óra Online megkereste a Fideszt, és a következőket szerette volna megtudni:

  • 1.) Készül-e akár a rezsibiztos, Németh Szilárd, akár a Fidesz-frakció a mellékmérők cseréjét ingyenessé tevő törvényjavaslattal?
  • 2.) Ha a szándék valós, mi volt az akadálya, hogy eddig nem tették meg a szükséges lépéseket a tetemes költségek megszüntetésére? Ha nincs ilyen szándék, azt hivatalosan közlik-e a nyilvánossággal?

Kérdéseikre egyelőre nem érkezett válasz a szerkesztőségnek.

December elején derült ki, hogy a Fidesz rezsicsökkentési kampányának leghangzatosabb pontja, a családonként évi százezer forintos megtakarítás sem valósult meg. A KSH által közzétett adatok szerint a rezsicsökkentés mindössze évi hatezer forint megtakarítást jelent egy embernek.

Németh Szilárd rezsibiztos neve egyébként esélyesként merült fel a Fidesz három megüresedő alelnöki posztjának egyikére, így a ma tartandó Fidesz-tisztújításon beválaszthatják a kormánypárt legfelső vezetésébe.

Forrás: 168 óra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr568158272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása