CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila mit üzent Németh Szilárdnak és Borbély Lénárdnak?

2016. január 21. 04:23 - csú

abel_attila_uzent_nsz-nek_es_borbelynak_1.PNGVörös jelek Csepelen, a Szent Imre téren! A polgármesteri hivatalban valami készül? 

Nagyon felbátorodott a csepeli papagájkommandó fővezére, Ábel Attila alpolgármester. A csepeli fideszes városvezetők hivatalos szócsövében, az általa vezényelt csepel.hu-ban üzent eddigi főnökeinek, Németh Szilárd Fidesz alelnöknek és Borbély Lénárd polgármesternek. A két politikus képével dekorált weblapra tömör üzenetben foglalta össze véleményét, amivel kivételesen most mi is nagyon egyetértünk: Elég volt a mellébeszélésből!

Szerintünk a fentiekben megnevezett városvezetők hazudozásából is elég volt, de mi kevéssel is beérjük. Elég volt a mellébeszélésből, ha az óvodákról, a hátrányos helyzetűek támogatásáról, a haverok milliókkal való kitöméséről, a veszélyes, mérgező anyagok csepeli tárolásának engedélyezéséről, a polgármester ittas vezetéséről, alpolgármestere leleplezett hazugságáról  és ezernyi más dologról van szó...

Csak azt nem tudjuk, hogy Ábel alpolgármester mitől lett ennyire bátor, szókimondó, ha vezéreiről van szó? Ő már biztos tud valamit. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr918289630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása