CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeliek érvelő tiltakozása a csepeli HÉV megszüntetése ellen, Csepel vezetői cinikusan hallgatnak

2016. január 28. 05:59 - csú

csepeli_hev-es_peticio.pngNéhány óra alatt rengetegen írták alá azokat a petíciókat, amelyek tegnap jelentek meg a világhálón, miután kitudódott, hogy a Fővárosi Közgyűlés döntése miatt veszélybe került a csepeli HÉV jövője. A polgármester - a hivatalos szócsőben, a csepel.hu-ban egyetlen szóval sem tájékoztatta szerdán a döntésről a csepelieket, de a televíziókból, a rádiókból és az internetről özönlöttek és azóta is özönlenek a baljós hírek  

Miközben Borbély Lénárd, Csepel polgármestere és a többi fideszes városvezető hallgat, és a HÉV-ről nem hajlandó a csepeliekkel tárgyalni, a tiltakozók a csepeli HÉV megszüntetése ellen emelik fel szavukat és adják nevüket.A peticio.com oldalon jelenleg két - nagyon hasonló - kezdeményezéshez lehet csatlakozni:

1. Védjük meg a csepeli HÉV-et

2. Mentsük meg a csepeli HÉV-et!!

A petíciókhoz csatlakozók közül többen nemcsak a nevüket, hanem a véleményüket is adják a tiltakozáshoz ITT és ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr368324020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása