CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kinek a szelleme?

2016. március 03. 01:09 - csú

finkelstein.PNGHa szorul a hurok, az amúgy sem béke barátja miniszterelnök előhúzza a lejárató kártyát. Tüntetnek a tanárok, a szülők? Bojkottálják a tanítást a diákok? Recseg-ropog a láthatatlan párt, a KDNP által az országra erőszakolt oktatási rendszer? Reformért kiáltanak jobb- és baloldalról egyaránt?

Egyre több civil választja tiltakozásul az utcát és ott egyre hangosabb a füttyszó? Valóságos médiasztár lett néhány iskola vezetője? Előkerül a már sokszor bevált Finkelstein-módszer.

Amikor már nem lehet megosztani álságos trükkökkel a tiltakozókat, akkor előkapják a

titkos dossziékat. Pukli István MSZP-s volt, mi több, a börtöntöltelék Zuschlag „harcostársa”, akinek tudnia kellett az Ifjú Szocialisták állítólag elcsalt millióiról - legalábbis a TV2 új hírigazgatója Kökény-Szalai Vivien szerint. Hogy nem is volt benne? Hiszi, aki akarja, Puklira azért sarat kentek. De az oktatás akkor is reformokra szorul, a kormánynak pedig lépnie kell. Akár tetszik a finkelsteini módszer híveinek, akár nem.

Forrás: Somfai Péter

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr838434852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása