CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd rommá alázza magát és szorgalmasan önti az olajat a tűzre

2016. március 18. 04:24 - csú

echos-3-ok-2015-10-07-651.pngNémeth Szilárd az a felebarátunk, aki mindig kész az ország nyilvánossága előtt rommá alázni magát, amikor két mondatban önmattot elszenvedve világossá teszi, hogy a leghalványabb fogalma sincs a neve alatt beterjesztett törvényjavaslatok tartalmáról. Szerdán azt is elárulta, hogy kockás alsónadrágot hord. Köszönjük, ez valóban sok mindent megmagyaráz, de azért azt, hogy ezzel a megalapozottsággal ügynöközzön és bolsevikozzon le tisztességes és hasznos munkát végző, pillanatnyilag épp az oktatás becsületéért küzdő pedagógusokat, mégis egy kissé túlzásnak érezzük.

A könyvtár szakon végzett extanító (ez a pályaorientáció már a 80-as években is a szellemi kihívások iránti nyitottság és ambíció biztos jele volt) hallgatói pályafutása során valószínűleg nem értesült róla, de

bolseviknak eredetileg azokat a leninistákat hívták, akik a kisebbségnek is jogokat biztosító demokrácia helyett a „többség mindent visz" elvében hittek.

Nem tudjuk, hogy a régóta a Fidesz szekerét toló Németh Szilárdnak mi jut erről az eszébe – nekünk egy régi mondás arról, hogy nemhogy az arcátlanságnak, de még a legkisebb balkáni államnak is van határa. Ami pedig a másik, általa most földobott fogalmat, a nyílt politikai zsarolást illeti, mindenképpen a figyelmébe ajánlanánk párttársa, Kövér László minapi salgótarjáni sikereit, azzal a szívből jövő jó tanáccsal: öntse csak szorgosan az olajat a tűzre, az emberek mostanában imádják, amikor a hozzá hasonló intellektuális és morális világítótornyok világossá teszik számukra, mit kell gondolniuk az élet dolgairól. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr88491164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bebenini 2016.03.18. 18:19:55

"Ha eltűnnek a kommunisták, akkor jönnek a félművelt a sunyi, parasztok" Valamikor Márai írta.. és lőn igaza van.

kese 52 2016.04.18. 10:04:53

Ez az ember egy erkölcsileg, morálisan leépült nulla. A fidesz alelnökeként nagyon hasznos munkát végez annak érdekében, hogy minél előbb megbukjon a jelenlegi a kormány és vele együtt a fidesz. Csepel polgármesteri tevékenységét egyetlen "siker" fémjelzi: politikai ellenfeleit egyik kurzus sem jelentette fel ilyen arányban mint az Ő időszak után. Az utódok befolyásolása, instruálása példa nélküli,és jellemzi a jelenlegi politikai vezetők nézeteit a demokrácia a szervezetek önállósága témában. A politikai kutúra milyenségét mutatja, hogy ilyen emberek kapnak befolyásos pozíciókat. Szégyen!!!

Tarjányi László 2016.04.18. 22:12:55

@kese 52: Olvasd el a mai interjút vele a Csepelinfóban, amelyet a Pesti Srácokból ollóztak ki. Minden hibát áthárít másokra, a Fidesz semmiben sem hibázik, csak a ellenzék áskálódik, szélsőjobbtól a szélsőbalig!

Kapják már be, köpünk a pártrendszerre, mi mind magyarok vagyunk, a pártosodás a megosztásunkra szolgál, hogy ne vegyük észre a rajtunk élősködőket! Szét kell zúzni a Fidesz hatalmát, s utána mint maffiaszervezetet betiltani!
süti beállítások módosítása