CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vastaps: a baleset ellenére is fellépett a Csepelről ismert Turay Ida Színház

2016. április 01. 11:20 - csú

turaysok.PNGKeresztes Ildikó és színész társai a baleset után, a mentők érkezése előtt

Karambolozott a Turay Ida Színház társulat tagjainak kisbusza csütörtök délután Békéscsaba határában, a 44-es elkerülőn. A balesetben többen is megsérültek, de Keresztesék ennek ellenére sem mondták le az előadást, színpadra álltak Gyulán. A közönség vastapssal jutalmazta őket. A társulat, mint ismeretes, a Csepeli Munkásotthonban lép fel rendszeresen Darvasi Ilonának, a Munkásotthonnak és a Turay Ida Színház igazgatójának irányításával.

Baleset történt a 44-es főúton – írta a Rutin. Mint Vargáné Szombati Andrea megyei rendőrségi sajtószóvivőtől megtudtuk, egy személyautó és egy kisbusz ütközött össze.

Az elsődleges orvosi információk szerint a balesetben négyen sérültek meg.

A Blikk információi szerint a kisbuszban a Turay Ida Színház társulat tagjai utaztak, négy tagjukat, Hűvösvölgyi Ildikó, Keresztes Ildikó és Győri Péter színészeket, valamint Topolcsányi Laura írónőt kórházba kellett szállítani. A hírportál úgy tudja, a 44-esen egy lámpás kereszteződében nem működtek a lámpák, egy jobbról érkező autó pedig nem adta meg nekik az elsőbbséget.

– Nyugodt út volt, többen pihentek, van, aki szöveget mondott össze, amikor egyszer csak éreztük a hatalmas csattanást. Többen azonnal felsikítottak, a hátul ülők előre estek, páran meg is ütötték magukat – mesélte a Blikknek Keresztes Ildikó, amikor nem sokkal a baleset után elérték.

Keresztes Ildikó a fejét ütötte be, a legkomolyabban Hűvösvölgyi Ildikó sérült meg, akit a mellkasán ért ütés.

A baleset után Keresztes Ildikó Facebook-oldalán megjelent egy bejegyzés, amiben arról írnak, hogy a társulatból négy embert a békéscsabai kórházba szállítottak a mentők kivizsgálásra. Mivel komolyabb baja senkinek nem esett, ezért úgy döntöttek, ha késve is, de megtartják az előadást, amelyre mintegy másfél órát várt a közönség.

– Nézőként csak annyit tennék hozzá, hogy érdemes volt annyit várni a művészekre, mert attól függetlenül, hogy milyen pszichés és fizikai trauma érte őket, maximális teljesítményt nyújtottak és semmi nem látszott a baleset hatásából. Gratulálok nekik a teljesítményhez – írta egy hozzászóló. (Forrás: beol.hu)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr478550778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása