CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hudák János: Ki kelti a hisztériát? Hogy fog két párhuzamos kötött pályás vonal végigfutni Csepelen

2016. április 08. 05:52 - csú

sinek.PNGA múlt csütörtöki testületi ülésen Borbély Lénárd csepeli polgármester azt mondta, hogy a HÉV-vel kapcsolatos tiltakozás csak politikai hisztériakeltés, mivel a villamossá alakítás és az 5-ös metró néven ismert Észak-Déli regionális gyorsvasút megvalósítása nem zárja ki egymást. A két beruházás valójában párhuzamosan futó projektek lehetnek.

Ez igazán örvendetes, ennek fényében nincs is szükség további aláírásgyűjtésre, bár igencsak érdekelne minket, hogy fog 2 párhuzamos kötött pályás vonal végigfutni Csepelen.

Már csak arra kell nagyon odafigyelnünk, hogy igazat mondott-e vagy csak ezzel a hazugsággal próbálja végre maga mögött tudni a számára igencsak kellemetlen ügyet. Ha esetleg az utóbbiról lenne szó, abba csúnyán bele fog bukni.

Forrás: Hudák János Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr818569568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása