CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nyakó István a Fideszről: Szentül meg voltam győződve arról, hogy fülüket-farkukat behúzva vissza fognak vonulni

2016. április 11. 12:43 - csú

nyako_istvan.PNGNyakó István szocialista politikus, a vasárnapi boltzárról szóló népszavazás kezdeményezője szerint várható volt, hogy a Fidesz meghátrál és visszavonja a zárva tartást előíró törvényt. 

Nyakó Istvánt az elsők között érte el az Origo, a politikus közvetlenül Rogán Antal bejelentése után azt mondta: 

"Szentül meg voltam győződve arról, hogy fülüket-farkukat behúzva vissza fognak vonulni.” 

Azt mondta,

a szocialisták „a nép igényének megfelelően” szavaznak majd a parlamentben, és támogatni fogják a vasárnapi boltzár eltörléséről szóló fideszes indítványt. 

A szocialista politikus szerint ez az első ügy a Fidesz hat évvel ezelőtti hatalomra kerülése óta, amelyben meghátrálásra tudták kényszeríteni a kormánypártot. A Fidesznek szerinte ettől függetlenül válaszolnia kell arra, hogy ki szervezte a kopaszokat a Nemzeti Választási Iroda elé. 

Az ellenzék által kezdeményezett többi népszavazást nem állítják le: a földtörvény és a bérplafon ügyében eddig 50-70 ezer aláírást gyűjtöttek össze. (ORIGO)

KAPCSOLÓDÓ CIKK

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr658587922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása